BOLLETJE VAN POLLETJE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1472 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bolletje van Polletje. Meer weten? Ontdek meer

18 feb 2024 om 21:35 Bezorging was snel en vriendelijk bezorger, helaas was het broodje döner tegen de koude kant en was de friet slap en weinig zout, milkshake was netjes verpakt
3 feb 2024 om 10:56 De kapsalon was goed gevuld en erg lekker. De berehap was niet lekker vanwege de verbrande stukjes ui die ertussen zaten en helemaal geen satésaus; jammer!
10 jan 2024 om 20:01 Zoals altijd goed geregeld
29 dec 2023 om 13:58 De van Dobben kroket lag in drieëen in het zakje. de kapsalon klein was heel erg klein.
28 dec 2023 om 19:08 Werd gebeld of het eerder kon vanwegen de drukte die loepia speciaal was een vaatdoek je kom ze tegemoet maar wat een elende zo slecht was die ik doe dat nooit meer slappe hap bah
18 dec 2023 om 4:16 Op de kebab zaten veeeeel te veeel kruiden
15 dec 2023 om 20:41 Warm en Lekker. Zeker genoeg. Op tijd.
14 dec 2023 om 18:34 Top
9 dec 2023 om 14:34 Super snelle bezorging en goed warm! Eten smaakt altijd goed. Je krijgt echt waar voor je geld. Alleen dit x voor het eerst een donerbox besteld, hier zat wel meer sla in dan doner etc. Maar ook de doner smaakte goed!
8 dec 2023 om 18:24 Lekker niks te klagen
5 dec 2023 om 18:01 Top!
2 dec 2023 om 21:49 Wij hadden zonder groentes besteld. Hadden meer groentes dan vlees.